Fatete Dentare

Fatetele ceramice dentare sunt restaurari protetice minim invazive asemanatoare unei lentile de contact sau unghiilor false. Ele sunt aplicate pe dinte cu ajutorul unui sistem adeziv, pentru a crea un zambet perfect. Cand apelam la fatetele dentare?  Tratamentul prin fatetare dentara este folosit atunci cand dorim sa imbunatatim forma dintilor (daca sunt ingusti, sparti, spatiati sau uzati), marimea (scurti, inegali), alinierea (strambi, incalecaţi) si culoarea. Fatetele dentare din portelan au avantajul unor efecte estetice superioare, comparativ cu fatetele realizate din compozit.

 

Portelanul imita translucenta smaltului si are o culoare stabilă în timp. Tratamentul este precedat de o analiza dentara amanuntita, stabilindu-se vitalitatea dinţilor, gradul de malpozitie, prezenta obturatiilor anterioare si gradul lor de profunzime, precum si simetria conturului gingival.  Premergator fatetărilor, uneori este necesar:

• Tratament gingival, daca exista inflamatii si igienizare profesionala;

• Tratament de albire, dacă dintii sunt foarte colorati, existând riscul ca aceasta nuanta inchisa sa transpara prin fateta dentara;

• Modelarea conturului gingival, pentru simetrie gingivala.

Adresa: Calea Bucuresti, nr. 50, Brasov
Telefon:  0368.808.122
Email: office2@esdent.eu
Program: Luni - Vineri: 08.00 - 21.00

Adresa: Str Carpatilor nr 39, Brasov
Telefon:  0368.808.111
E-mail: office@esdent.eu
Program: Luni - Sambata: 08.00 - 21.00
                        Duminica: 08.00 - 16.00