Rejuvenare Faciala

Procesul de inaintare in varsta nu poate fi oprit, insa poate fi mascat prin intermediul chirurgiei estetice. Ridurile aparute odata cu trecerea timpului pot fi tratate cu ajutorul acidului hialuronic si al toxinei botulinice.

Exista doua componente majore ale imbatranirii faciale in cadrul carora se poate interveni: ridurile dinamice care se datoreaza hiperactivitatii musculare, si ridurile statice care se datoreaza lipsei de volum. Tratarea ambelor componente de imbatranire faciala conduce la rezultate naturale, echilibrate si elegante.

Acidul hialuronic

Avand o consistenta omogena, acidul hialuronic patrunde cu usurinta in piele si confera un aspect mai tanar si o senzatie de netezime si naturalete. Are efect imediat si ajuta la  indepartarea ridurile glabelare (dintre sprancene) si santurile nazolabiale.

 

Toxina botulinica

Tratamentul cosmetic al ridurilor faciale se poate realiza si cu ajutorul toxinei botulinice, cunoscuta sub denumirea de “botox”. Aceasta este o neurotoxina de natura proteica ce actioneaza prin inhibarea transmiterii impulsului nervos asupra musculaturii din regiunea injectata si prin denervare chimica, producand pareza temporara a grupurilor musculare injectate.

 

fectul botoxului nu este imediat, ca in cazul acidului hialuronic, abia la 24 de ore apar primele efecte vizibile, insa evaluarea corecta a rezultatelor se efectueaza dupa 7-14 zile.

Injectarile cu toxina botulinica aplaneaza ridurile orizontale de la nivelul fruntii, din jurul ochilor, “laba gastei” (ridurile de la coltul ochilor) si ridurile verticale dintre sprancene.

Adresa: Calea Bucuresti, nr. 50, Brasov
Telefon:  0368.808.122
Email: office2@esdent.eu
Program: Luni - Vineri: 08.00 - 21.00

Adresa: Str Carpatilor nr 39, Brasov
Telefon:  0368.808.111
E-mail: office@esdent.eu
Program: Luni - Sambata: 08.00 - 21.00
                        Duminica: 08.00 - 16.00